Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• на сън ще изтърпя всичко брате и булдозер да сънувам че я гази все тая проблемите идват като се събудиш,ще ми се на сън да ми крадат капачките от джаните,съединителя да тресне на сън ама не става,а иначе има и обратен вариант сънуваш че си обрал банка и носиш торбето ама не можеш да го земеш с тебе в "будното" или па с некоя жена страшна как се въртолите и тъкмо да стане работата и се събудиш а сърцето ти подскача аз за тва не искам нищо да сънувам,дреми си там нещо хъркай си и тва е.

Comment

• Удариха мее!!! (( От 3 месеца имам колата и вече 4тири пъти ме удрят! Тамън я искарам от сервиз и баммм.. Застрахован съм в Бул Инс(НО НИКОГА ПОВЕЧЕ!) миналия път ремонта ми беше 1500лв. Те ми изплатиха 400!!! ТЪПАНАРИИИ.. Беше цялостно пребоядисване. Единственото хубаво е ,че не трябва да изправям ламарини.. Ужулена е,но пак трябва да се пребоядисва
      Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
        Удариха мее!!! (( От 3 месеца имам колата и вече 4тири пъти ме удрят! Тамън я искарам от сервиз и баммм.. Застрахован съм в Бул Инс(НО НИКОГА ПОВЕЧЕ!) миналия път ремонта ми беше 1500лв. Те ми изплатиха 400!!! ТЪПАНАРИИИ.. Беше цялостно пребоядисване. Единственото хубаво е ,че не трябва да изправям ламарини.. Ужулена е,но пак трябва да се пребоядисва
        ЕЕЕЕ....нищо, имало да се случва, поне си минал без сериозни последствия....как точно стана?

ПП...за 2 месеца 2008ма тотализирах една кола и направих още 2 катастрофи след това(веднъж не по моя вина и втория път треснах един приятел леко отзад)...от време на време се случва...кво да правиш...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Лошото е ,че винаги става на паркинг и никога нищо не виждам ( Просто си я намирам така. Първия път 1 седмица ,след като я взех, имаше ураганен вятър и хвръкна изолация от покрив и бам върху нея. Понеже се плъзна и я одра от-до. Ден по-късно един камион я забърса от-до отдясно,вече с леко вдлъбване на задната врата, още чден по-късно една дама не можа да вземе завоя с С-класа и разбира се бам :X )) (всъщност това вече го видях :X)

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

ПП...за 2 месеца 2008ма тотализирах една кола и направих още 2 катастрофи след това(веднъж не по моя вина и втория път треснах един приятел леко отзад)...от време на време се случва...кво да правиш...[/QUOTE]

Ти добре ,че си добре!
          Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Аз вчера за малко да бъда с доста телесни повреди. Ходя си към колата и преди една пешаходна пътека получавам смс. Проверявам смса, което ме забавя малко. Поглеждам напред и виждам, че една кола е спряла на пешаходната пътека и си казвам "ей заради тоя смс (неплатена сметка), няма да мога да мина". Продължавам бавно към улицата и виждам, че жената, която е спряла, ме чака. Междувременно зад нея спира втора кола. Поглеждам на зад, за да проверя в съседната лента какво е положението, преди да пресека. В същото време 3та кола удря 2рата, в която човека не държи спирачката, 2рата кола удря първата и я измества с 1.5 метра напред. Най-вероятно щях да съм точно там, ако не се бях забавил заради смса.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
              Аз вчера за малко да бъда с доста телесни повреди. Ходя си към колата и преди една пешаходна пътека получавам смс. Проверявам смса, което ме забавя малко. Поглеждам напред и виждам, че една кола е спряла на пешаходната пътека и си казвам "ей заради тоя смс (неплатена сметка), няма да мога да мина". Продължавам бавно към улицата и виждам, че жената, която е спряла, ме чака. Междувременно зад нея спира втора кола. Поглеждам на зад, за да проверя в съседната лента какво е положението, преди да пресека. В същото време 3та кола удря 2рата, в която човека не държи спирачката, 2рата кола удря първата и я измества с 1.5 метра напред. Най-вероятно щях да съм точно там, ако не се бях забавил заради смса.
              Ужас...
              Напоследък все по-често се питам (когато се придвижвам в качеството на пешеходец) дали не е по-безопасно да се избягват пешеходните пътеки.

Хубовото в цялата работа е, че ти си добре.

Ламарини се правят.
              Или се заменят.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Аз вчера за малко да бъда с доста телесни повреди. Ходя си към колата и преди една пешаходна пътека получавам смс. Проверявам смса, което ме забавя малко. Поглеждам напред и виждам, че една кола е спряла на пешаходната пътека и си казвам "ей заради тоя смс (неплатена сметка), няма да мога да мина". Продължавам бавно към улицата и виждам, че жената, която е спряла, ме чака. Междувременно зад нея спира втора кола. Поглеждам на зад, за да проверя в съседната лента какво е положението, преди да пресека. В същото време 3та кола удря 2рата, в която човека не държи спирачката, 2рата кола удря първата и я измества с 1.5 метра напред. Най-вероятно щях да съм точно там, ако не се бях забавил заради смса.
                Радвай се, че са ти припомнили, че не си платил сметката и с това може би са ти спасили живота ....
                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                  Радвай се, че са ти припомнили, че не си платил сметката и с това може би са ти спасили живота ....
                  Най-интересното е, че всеки месец ми прашат такъв смс, след като вече съм си платил сметката

Comment

Най-интересното е, че всеки месец ми прашат такъв смс, след като вече съм си платил сметката
                    Малууууууууууумници ... ама тоя път добро са направили с това, че пак са ти пратили
                    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Дам този път добре ми пратиха смс

Comment

• Много кофти, когато някой лъже за теб зад гърба ти, само за да се самоизтъкне И то момче от форума, който си мислех, че е пич Както и да е, да е жив и здрав и да си кара бързата 320-ка
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                          Много кофти, когато някой лъже за теб зад гърба ти, само за да се самоизтъкне И то момче от форума, който си мислех, че е пич Както и да е, да е жив и здрав и да си кара бързата 320-ка
                          За съжаление го има и тоя момент

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                            Много кофти, когато някой лъже за теб зад гърба ти, само за да се самоизтъкне И то момче от форума, който си мислех, че е пич Както и да е, да е жив и здрав и да си кара бързата 320-ка
                            Сподели какво е станало и кой е човека брат!
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Сънувах че карам бял голф !!! двойка ли единичка ли не знам кав беше !!!!!
                              и изгасна и не искаше да запали на стартер, пуснах го напред имаше лек наклон и запали !

какво ли значи този кошмар ??? ами ако пак го сънувам ??!!
                              145 1.6TS '97

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo_ Покажи съобщение
                                Сънувах че карам бял голф !!! двойка ли единичка ли не знам кав беше !!!!!
                                и изгасна и не искаше да запали на стартер, пуснах го напред имаше лек наклон и запали !

какво ли значи този кошмар ??? ами ако пак го сънувам ??!!
                                Елементарно - не си купувай гоуф
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X